Skip to main content
SVG Image

Meldt u nu aan! Training Interdisciplinaire Cognitieve Revalidatie op 15 Januari

20-6-2024 Nieuws
Meldt u nu aan! Training Interdisciplinaire Cognitieve Revalidatie op 15 Januari

Het is nu mogelijk om u in te schrijven voor de Training Interdisciplinaire Cognitieve Revalidatie. "Cognitieve revalidatie op maat. Een interactieve training voor NAH professionals."

Bij deze training wordt er aan de hand van het Cognitive Disability Model en de Cognitieve Piramide ingegaan op het cognitief functioneren na hersenletsel. Een zeer interactieve training waarbij er afwisseling is tussen theorie en oefenen met praktijkcursussen. Gericht op samen kijken naar de benaderingswijze en vormen van instructie in de revalidatie bij mensen met hersenletsel.

Er zullen verschillende interdisciplinaire modellen aan bod komen die bruikbaar zijn voor CVA revalidanten met cognitieve problemen.

Doelgroep
De training is geschikt voor alle deelnemers van interdisciplinaire revalidatieteams, zowel (para)medici als verpleegkundigen en verzorgenden van CVA patiënten.

Inhoud
Deze training staat in het teken van het koppelen van theorie aan de praktijk. Er zal voortgeborduurd worden op vragen zoals: Wat is cognitie?; Welke invloed hebben stoornissen in inzicht op de communicatie en behandeling?; En hoe zijn de verschillende cognitieve leerniveaus te herkennen in de praktijk?

Kortom, een leerzame en laagdrempelige training om nog meer kennis rondom cognitie en revalideren op te doen!

Nieuwsgierig geworden? Meldt u dan hier aan.

Datum:                Woensdag 15 januari 2025
Tijd:                      9.00 – 16.00 uur
Locatie:               Laurens Eastpoint - G.H. Betzweg 1, 3068 AZ Rotterdam

Inschrijven
Inschrijven kan via de website van de Rotterdam Stroke Service. De kosten per deelnemer bedragen €125,- voor RSS leden en € 199,- voor niet RSS leden. Klik hier om u nu in te schrijven.

Let op! De training heeft maximaal plek voor 25 deelnemers.

‹ terug
SVG Image
 

Contact

Dr. Bianca Buijck
Managing Director
Rotterdam Stroke Service
P/A Nieuwe Binnenweg 33, 3014 GB Rotterdam
 

Copyright 2024 Rotterdam Stroke Service