Scholing stroke care verpleegkundigen

Contact

Dr. Bianca Buijck
Managing Director

Rotterdam Stroke Service 

P/A Nieuwe Binnenweg 33, 3014 GB Rotterdam
E bianca.buijck@rotterdamstrokeservice.nl | Bianca Buijck | LinkedIn | 

 

Scholing stroke care verpleegkundigen (niveau 4-5)

Scholing verpleegkundigen in de ACUTE fase (voor verpleegkundigen die in een (RSS) ziekenhuis werken)

Deze scholing is uitsluitend bedoeld voor BIG geregistreerde verpleegkundigen (niveau 4 & 5) die werkzaam zijn op een afdeling neurologie of een stroke-unit in een ziekenhuis. De deelnemer heeft een minimaal dienstverband van 24 uur en werkt in wisselende diensten.

Data

In januari 2017 start voor de zesde maal een nieuwe groep met deelnemers van de RSS scholing voor verpleegkundigen niveau 4 en 5 in de acute fase. Het gaat hier om een na-scholing in de vorm van blended learning. De scholing wordt gegeven in samenwerking met de Maasstad academie en bestaat uit contacturen en zelfstudie thuis via een website. De scholing zal plaatsvinden op 7 avonden (18.30-22.00 uur) in de eerste helft van 2017. De scholingsdata zijn vastgesteld op (wijzigingen onder voorbehoud):

Dinsdag 24 januari

Dinsdag 7 februari

Dinsdag 21 februari

Dinsdag 7 maart

Dinsdag 21 maart

Dinsdag 4 april

Dinsdag 18 april

Aanmelden

Aanmelden kan via de website www.rotterdamstrokeservice.nl, Klik op de homepage het tabblad kennisevenementen aan. U ontvangt na  aanmelding een bevestigingsmail en/of een factuur. Na betaling ontvangt u uw bewijs van inschrijving.

Beschikbare plaatsen

Meld de deelnemers aan voor 1 november 2016. De kosten voor de cursus bedragen 650 euro per deelnemer, inclusief lesmateriaal, koffie/thee. De bij de RSS aangesloten instellingen betalen 350 euro per deelnemer. De cursus is geaccrediteerd in het kwaliteitsregister V&V. Er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar. Inschrijving vindt plaats op basis van volgorde van binnenkomst en de definitieve betaling.

Kijk voor meer informatie over de scholing voor verpleegkundigen niveau 4-5 op

www.rotterdamstrokeservice.nl

of neem contact op met

bianca.buijck@rotterdamstrokeservice.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief