Nieuws

Nieuws en Congressen

Hersenletsel.nl Zuid-Holland organiseert een lotgenotenweekend: Wat Beweegt Jou!

Wij hebben voor u weer een inspirerend weekend georganiseerd. Hersenletsel.nl Zuid-Holland verzorgt en organiseert dit lotgenotenweekend maar iedereen is natuurlijk welkom! Het thema van ons weekend Hersenletsel Zuid Holland van 1 & 2 oktober 2022 in Breda wordt: Wat beweegt jou!

Hersenletsel.nl brengt lotgenoten, al dan niet met partner, samen in een ontspannen omgeving, om ervaringen, beperkingen, mogelijkheden en kansen te delen. Kortom, hoe beïnvloedt hersenletsel jouw leven. Heb je NAH of ben je partner van iemand met NAH, dan is dit weekend voor jou bedoeld. Naast het inspirerende inhoudelijk programma, krijg je:
-  1x overnachting in het Novohotel Breda
- 2x een heerlijke lunch
- 1x een diner
- 1x ontbijt Koffie, thee en water tijdens het gehele programma
Alle overige consumpties zijn voor eigen rekening. We streven er naar het weekend prikkel-arm te laten verlopen. Zo hebben we een aparte ruimte voor het inhoudelijk programma. Er is volop gelegenheid om te genieten van de omgeving. We streven er naar het weekend prikkel-arm te laten verlopen. Zo hebben we een aparte ruimte voor het inhoudelijk programma. Er is volop gelegenheid om te genieten van de omgeving.

Kijk op www.hersenletsel.nl/hersenletselweekend hoe je je kan aanmelden. Mensen die lid zijn van Hersenletsel.nl betalen € 115,- per persoon als je met zijn tweeën een hotelkamer deelt, en € 155,- per persoon als je één persoonskamer wilt. Wie geen lid is betaalt € 255,-

Ben je nog geen lid maar wil je wel graag deelnemen aan het Hersenletselweekend? Voor € 32,50 per jaar bent je al lid. Je ontvangt niet alleen korting op deelname aan het Hersenletselweekend maar geniet ook van alle andere voordelen die het lidmaatschap biedt. Wij hopen op jouw deelname aan het weekend Hersenletsel Zuid Holland. Schrijf je in vóór 16 september.